Wij zijn Melanie en Fernand en leven samen met onze australian shepherds in een klein dorpje in Noord-Limburg. Naast de honden hebben we nog een aantal schapen, 3 paarden en 2 katten.
 
Ik (Melanie) werk fulltime op mijn eigen hondenschool ‘Dogsigns’. We zijn met name actief in het mantrailen en detectiewerk. Ik ben gediplomeerd instructeur en gedragstherapeut. Naast alle instructeurscursussen heb ik ook diverse cursussen gevolgd op het gebied van fokken, waaronder KK1 en KK2. In 2009 heb ik de International Dog Trainer School van Sheila Harper met positief resultaat afgerond. Verder volg ik regelmatig workshops en lezingen in binnen- en buitenland.

Voorjaar 2011 hebben wij ons eerste nestje Australian shepherds gefokt. Juli 2013 is ons tweede nestje geboren, oktober 2014 ons derde nest, mei 2017 ons vierde nest en september 2020 is ons vijfde nest geboren. Bij het fokken staan gezondheid en karakter voorop. We fokken uitsluitend met honden die HD A, ED vrij en HSF4 vrij zijn en die een geldige (vrije) ogentest hebben. Daarnaast doen we nog een aantal andere DNA onderzoeken zoals MDR1, DM en CEA.

We besteden heel veel aandacht aan een goede socialisatie van de pups.

We zijn aangesloten bij de ASCN (Australian shepherd club Nederland) en de ASCA (Australian shepherd club of America).